EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Esponjós de nata, pa de pèssic de llimona i sopa de pinya

Tipus: Postres
Persones: 4

  Almívar de llimona
  Esponjós de nata
  Pa de pèssic de llimona
  Sopa de pinya i ginebra

Ingredients Elaboració
Almívar de llimona
100 g Aigua mineral
100 g Suc de llimona
50 g Sucre
50 g Sucre invertit
- Bullir l'aigua amb els sucres fins que quedin dissolts.
- Una vegada fred barrejar el suc de llimona.
- Reservar a la nevera.
Esponjós de nata
2 u Fulles de gelatina
200 g Nata líquida
40 g Sucre
- Posar les fulles de gelatina a hidratar en aigua freda.
- Barrejar la nata amb el sucre i semi muntar.
- Barrejar les fulles eixugades i desfetes al micro o en una cassola.
- Omplir cilindres de pvc amb la barreja i congelar.
Pa de pèssic de llimona
124 g Ametlla en pols
0 1/4 Baina de vainilla
20 g Farina
45 g Festucs
12 g Ginebra
20 g Maizena
4 u Ous
0 q.s Pell de llimona
124 g Sucre llustre
- Escalfar lleugerament els ous amb la vainilla i la pell de llimona (millor al Bany Maria).
- Muntar i afegir, previament barrejats, el sucre llustre i l'ametlla en pols a poc a poc.
- Finalment afegir les farines, la mantega, l'alcohol, els festucs i la llimona confitada.
- Omplir un motlle fins la meitat i Coure a 200ºC.
- Al sortir del forn Mullar amb l'almívar de llimona.
Sopa de pinya i ginebra
25 g Ginebra
0 1/2 Pinya
60 g Sucre
- Pelar i liquar la pinya, afegir el sucre i la ginebra.
- Reservar a la nevera.
Presentació
- A la base del plat soper posarem un tros de pa de pèssic, a sobre el cilindre de nata, i per últim, es servirá la sopa en gerra. - Maridarem aquestes postres amb un cava brut o brut nature.
Imatges
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;125]
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)