EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Corball amb calçots i romesco

Tipus: Peixos
Persones: 4

  Per al romesco
  Per als calçots
  Per el corball

Ingredients Elaboració
Per al romesco
10 grans All sec
40 g Ametlles
40 g Avellanes
40 g Cacauet
3 br Julivert
4 u Nyora
80 ml Oli d'oliva
80 g Pa
2 g Pebre
2 g Sal
300 g Tomàquet madur
- Posarem a escalivar el tomàquet i l'all al forn.
- Torrarem la fruita seca i fregirem el pa.
- Per un altre costat posarem a hidratar la nyora.
- Un cop hidratada retirarem la carn de l'interior.
- Pelarem els tomàquets i en retirarem les llavors.
- Ho posarem al Thermomix en calent junt amb la resta de ingredients, sal, pebre i oli i ho triturarem.
Per als calçots
3 grans All sec
12 u Calçots
120 g Gírgoles
3 br Julivert
100 ml Oli d'oliva
20 g Orella de porc
2 g Pebre
2 g Sal
- Netejar els calçots amb aigua i Rostir-los al forn.
- Refredar, pelar i reservar.
- Fer un sofregit amb els ingredients restants.
- Escorrem bé i ho reservem fins al moment del passe.
Per el corball
1 kg Corbina
80 ml Oli d'oliva
- Tallem el corball en racions de 180g.
- Envasem amb l'oli a bosses de cocció al buit.
- Al moment del passe coem el peix al ronner.
- Si no disposem d'aquesta maquinària podem Coure al vapor en una vaporera de bambú o tradicional, confitar en oli o Coure al forn.
Presentació
- Disposar tres calçots al centre del plat amb una mica del sofregit a sobre. - Fer una llàgrima de romesco i posar a sobre la corbina.
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)