EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Albergínies farcides de carn gratinades

Tipus: Entrants calents
Persones: 4

  Per a l'albergínia
  Per al farcit

Ingredients Elaboració
Per a l'albergínia
4 u Albergínia
100 g Formatge de cendra
3 dl Oli d'oliva
20 g Pa ratllat
4 g Pebre negre mòlt
10 g Sal
- Tallarem l'albergínia pel llarg i farem un engraellat a la carn amb el ganivet no gaire profund.
- Tirarem sal i deixarem suar una mitja hora. Després assecarem bé.
- Seguidament fregirem en oli fins que quedin rosses.
- A continuació traurem la polpa i la reservarem.
- Un cop fet el farcit afegirem la polpa de l'albergínia, rectificarem de sal i pebre i farcirem les albergínies.
- Posarem a sobre formatge i pa ratllat i gratinarem.
Per al farcit
200 g Carn picada de porc
200 g Carn picada de vedella
3 u Ceba
1 dl LLet
2 dl Oli d'oliva
2 u Ous
80 g Pa ratllat
150 g Papada de porc
1 dl Vi ranci
- Tallarem la ceba i la posarem a Sofregir en una cassola amb l'oli.
- A continuació afegirem les carns, la papada també picada, i deiixarem Coure.
- Afegirem el vi ranci.
- Per últim incorporarem el pa ratllat, l'ou batut amb llet i deixarem Coure a foc suau 5 minuts més.
Presentació
Decorarem el plat amb un raig d'oli, julivert picat i sal Maldon.
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)