EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Embolcall de calamar amb espàrrecs verds

Tipus: Peixos
Persones: 4

  Per al calamar
  Per al oli d'all i julivert
  Per als enokis
  Per als espàrrecs

Ingredients Elaboració
Per al calamar
400 g Calamar
40 ml Oli d'oliva
4 g Pebre negre mòlt
4 g Sal
- Netejarem els calamars i els tallarem en rectangles de 10x15 cm.
- Farem un engraellat amb el ganivet per la part externa.
- A continuació posarem per l'altra banda un espàrrec i una mica d'enokis saltejats.
- Tancarem l'embolcall, bridarem i donarem un cop de vapor.
- Per últim marcarem a la planxa, retirarem el fill de Bridar i tallarem en dos trossos.
Per al oli d'all i julivert
20 g All sec
1 manat Julivert
2 dl Oli d'oliva
- Picar el all i el julivert i barrejar amb l'oli.
Per als enokis
100 g Enokis
50 g Mantega
40 ml Oli d'oliva
- Netejarem els enokis.
- Treurem els caps dels bolets i els aprofitarem per decorar el plat.
- A continuació saltejarem els troncs amb la mantega i els reservarem.
Per als espàrrecs
8 u Espàrrecs verds
40 ml Oli d'oliva
4 g Sal
- Netejarem els espàrrecs, els pelarem i escaldarem.
- Marcarem a la planxa i reservarem.
Comentaris
Es pot acompanyar aquest plat amb un vi blanc sec.
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)