EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Quallada amb fruits vermells i alfàbrega

Tipus: Postres
Persones: 4

  Per a l'escuma d'alfàbrega
  Per a la quallada
  Per al crumble
  Per als fruits vermells confitats

Ingredients Elaboració
Per a l'escuma d'alfàbrega
1 manat Alfàbrega
7 u Fulles de gelatina
- Escaldarem les fulles d'alfàbrega.
- Triturarem amb una mica de l'aigua d'Escaldar-les fins que tinguem un puré ben fi. Colarem.
- Afegirem les fulles de gelatina previament hidratades en aigua freda i desfetes al microones o en un cassó amb molta cura de que no bullin.
- Posarem en un sifó i deixarem reposar abans de posar l'escuma.
Per a la quallada
500 ml Llet d'oveja
8 gotes Quall
- Escalfarem la llet de manera que no passi de 50ºC.
- Quan la temperatura estigui a 37ºC afegirem el quall.
- Posarem en un recipient individual i deixarem refredar.
Per al crumble
100 g Ametlla en pols
100 g Farina
100 g Mantega
100 g Sucre
- Amassarem tots els ingredients per aquest ordre: mantega, sucre, farina i pols d'ametlla.
- Congelarem i quan estigui compacte ratllarem a sobre d'un paper de forn.
- Posarem al forn a 180ºC fins que sigui cuit.
Per als fruits vermells confitats
200 g Aigua mineral
150 g Gerds
150 g Maduixot
150 g Mores
300 g Sucre
- Farem un almívar amb aigua i sucre.
- Afegirem els fruits vermells i deixarem confitar un minut.
- Reservarem.
Presentació
Aquesta quallada la podem acompanyar amb un cava rosat
Imatges
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;144]
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)