EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Préssec estofat amb xocolata negra i sorbet de pera

Tipus: Postres
Persones: 4

  Per a la xocolata
  Per al sorbet
  Per als préssecs

Ingredients Elaboració
Per a la xocolata
200 g Xocolata negra
- Temperarem la xocolata.
- Estirarem en forma de plaques fines
- Deixarem solidificar.
Per al sorbet
270 ml Aigua mineral
125 g Maltodextrina
225 ml Pere Williams
75 g Pro-sorbet
- Barrejarem tots els ingredients.
- Posarem en bol de Paco Jet i deixarem reposar unes hores.
- Congelarem i turbinarem en el moment del serveil.
- Si no disposem d'aquesta maquinària congelarem remenant sovint per què agafi una textura cremosa.
Per als préssecs
250 g Aigua mineral
1 u Anís estrellat
4 g Cafè
4 u Préssec
200 g Sucre
- Pelarem els préssecs, els tallarem i estofarem amb sucre, aigua i aromàtics.
- Deixarem refredar.
Presentació
Maridem aquestes postres amb un vi negre jove
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)