- Temperarem la xocolata.
- Estirarem en forma de plaques fines
- Deixarem solidificar.
Per al sorbet
270
ml
Aigua mineral
125
g
Maltodextrina
225
ml
Pere Williams
75
g
Pro-sorbet
- Barrejarem tots els ingredients.
- Posarem en bol de Paco Jet i deixarem reposar unes hores.
- Congelarem i turbinarem en el moment del serveil.
- Si no disposem d'aquesta maquinària congelarem remenant sovint per què agafi una textura cremosa.
Per als préssecs
250
g
Aigua mineral
1
u
Anís estrellat
4
g
Cafè
4
u
Préssec
200
g
Sucre
- Pelarem els préssecs, els tallarem i estofarem amb sucre, aigua i aromàtics.
- Deixarem refredar.
Presentació
Maridem aquestes postres amb un vi negre jove
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.