EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Amanida amb llagostins i vinagreta de porradell

Tipus: Entrants freds
Persones: 4

  Per a fer l´amanida
  Per a la vinagreta de porradell
  Per als llagostins

Ingredients Elaboració
Per a fer l´amanida
160 g Escarola frisée
1 g Pebre
30 g Pernil d´ànec
40 g Rúcula
- Netejar, tallar les fulles i reservar.
Per a la vinagreta de porradell
5 cl Oli d'oliva verge
20 g Porradell
4 cl Vinagre
- Disposar el porradell en un bol metàl·lic, afegir el vinagre, la sal i emulsionar amb l´oli. L´emulsionat s´ha de fer a poc a poc perquè no es talli la vinagreta.
Per als llagostins
8 u Llagostins mitjans
4 g Sal
- Bullir el llagostins en aigua amb sal.
- Deixar refredar, i guardar a la nevera.
Comentaris
Podem acompanyar aquesta amanida amb un vi negre jove afruitat o especiat.
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)