EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Coca de sardines amb espàrrecs

Tipus: Entrants freds
Persones: 4

  Per a acompanyar
  Per a la coca de pasta brick
  Per a la crema de patata escalivada
  Per a la escalivada
  Per a les sardines

Ingredients Elaboració
Per a acompanyar
1 manat Espàrrecs
60 g Rúcula
-Escaldar els espàrrecs, que prèviament hem tornejat i reservar.
-Netejar la rúcula i reservar.
Per a la coca de pasta brick
40 g Mantega
4 fulles Pasta brick
4 g Pebre blanc mòlt
5 g Sal
-Separar les fulles de pasta brick i pintar-les amb mantega.
-Tornar-les a ajuntar de quatre en quatre.
-Tallar rectangles de 12x4 i Coure al forn fins que quedin rosses.
-Reservar tapades i amb gel de sílice perquè no s´estovin.
Per a la crema de patata escalivada
120 g Nata
4 cl Oli d'oliva
120 g Patata agria
0 q.s Pebre
0 q.s Sal
-Rentar bé les patates i Embolicar-les per escalivar-les.
-Un cop cuites triturar-les amb la nata.
-Després, emulsionar-les amb l´oli.
-Rectificar de sal i pebre i ja és a punt.
Per a la escalivada
200 g Albergínia
200 g Ceba
8 cl Oli d'oliva
8 g Pebre negre mòlt
200 g Pebrot vermell
4 g Sal
-Escalivar les albergínies, la ceba i el pebrot.
-Pelar i tallar en juliana.
-Reservar tots els ingredients per separat.
-Guardarem el líquid que desprènen les hortalísses per a elaborar una vinagreta.
Per a les sardines
8 cl Oli d'oliva
16 g Pebre blanc mòlt
4 g Sal
320 g Sardines
20 u Vinagre fòrum
-Desescatar les sardines.
-Filetejar-les i deixar-les dessagnar en un recipient amb aigua freda i gel.
-Escórrer quan estiguin llestes.
-Deixar Marinar amb la resta d´ingredients durant 12 hores a la nevera.
-Torrar les sardines amb un soplet en el moment de servir.
Presentació
vi blanc amb barrica o cava brut nature
Imatges
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;17]
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)