EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Carpaccio de secreto ibèric amb encenalls de Parmesà

Tipus: Entrants freds
Persones: 4

  Altres ingredients
  Per al bouquet
  Per al carpaccio

Ingredients Elaboració
Altres ingredients
100 g Formatge parmesà
1 cl Oli de germanor
20 g Sal Maldon
Ratllarem el formatge fent encenalls.
Per al bouquet
20 g Julivert
40 g Mini mezclum
1 cl Oli d'oliva verge
3 g Pebre negre mòlt
20 g Porradell
8 g Sal
2 cl Vinagre agredolç
Barrejarem totes les fulles i amanirem amb l'oli i el vinagre.
Per al carpaccio
20 g Gingebre fresc
2 cl Oli de tòfona
8 g Pebre negre mòlt
10 g Sal
700 g Secreto de porc ibèric
Netejarem el secreto i amb l'ajut de film farem un rulo i congelarem.
Tallarem per la màquina al nº 4 i estendrem en un plat.
Posarem a sobre sal i pebre, una mica de gingebre ratllat i oli de tòfona.
Comentaris
Els carpaccios els podem servir amb vins negres, en general joves, reserves i gran reserves o cava brut o brut nature.
Imatges
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;19]
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)