EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Mona de pasqua

Tipus: Postres
Persones: 6

  Fruita confitada variada
  Pa de pessic d'ametlla
  Almívar de Rom Blanc
  Iema pastissera (decoració)
  Granet d'ametlla torrat (decoració)
  Muntatge

Ingredients Elaboració
Fruita confitada variada
25 g Cirera confitada
50 g Meló confitat
50 g Taronja confitada
Pa de pessic d'ametlla
150 g Farina
60 g Farina d'ametlles
4 u Ous
125 g Sucre
- Emulsionar els ous amb el sucre fins que dobli el seu volum.
- Tot seguit barrejar les farines, omplir el motlle i Coure a 180º uns 20 minuts.
- Treure del motlle i deixar refredar.
Almívar de Rom Blanc
150 g Aigua mineral
50 g Rom
200 g Sucre
- Barrejar l'aigua i el sucre, portar a ebullició.
- Retirar del foc i afegir el Rom.
- Reservar a la nevera
Iema pastissera (decoració)
2 u Ou
1 u Pell llimona
100 g Sucre
- Barrejar tots els ingredients en fred, la pell de la llimona ratllada, Coure en un casso fins que la mescla arrenqui el bull. Refredar i reservar a la nevera.
Granet d'ametlla torrat (decoració)
150 g Ametlla granet
- Posar en una safata al forn i Coure a 180º, fins que quedi daurat.
- Deixar refredar
Muntatge
- En primer lloc agafar el pa de pessic i Llescar pel mig, Mullar la part de baix amb una mica d'almívar de rom i Napar amb la iema pastissera, tapar el pa de pessic i recobrir-lo tot amb més iema. Seguidament enganxar pels costats ametlla de granet torrada.
Finalment agafar les fruites, les típiques decoracions amb la plomes i ous de xocolata i decorar al gust.
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)