EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Gratin de ceba farcida de carn amb poma i fruits secs

Tipus: Entrants calents
Persones: 4

  Pel farcit
  Per el gratinat
  Per la ceba
  Per la guarnició

Ingredients Elaboració
Pel farcit
1 cl Oli d'oliva
30 g Panses
6 g Pebre negre mòlt
250 g Picada de porc
250 g Picada de vedella
40 g Pinyons torrats
200 g Poma Golden
60 g Prunes
15 g Sal
1 cl Vi ranci
- Primer de tot prepararem tots els estris i utensilis necessaris.
- Sofregir la carn en una cassola amb oli d'oliva, remenar perquè no faci boles.
- Afegim les prunes tallades, els pinyons torrats, les panses i la poma a daus.
- Coure fins que la ceba estigui daurada.
- Mullem amb vi ranci i deixeu reduïr.
- Rectifiquem.
Per el gratinat
30 g Formatge ratllat
20 g Pa ratllat
- Primer de tot prepararem tots els estris i utensilis necessaris.
- Buidar les cebes, Farcir-les i Gratinar.
Per la ceba
4 u Ceba de Figueres
5 dl Oli d'oliva
12 g Sal
- Primer de tot prepararem tots els estris i utensilis necessaris.
- Coure les cebes al forn embolicades amb paper d'alumini fins que estiguin cuites i reservar.
Per la guarnició
15 g Dent de lleó
15 g Fulla de mostassa
30 g Julivert
15 g Mini bleda vermella
1 cl Oli de germanor
15 g Rúcula
20 g Sal Maldon
- Prepararem tots els estris i utensilis necessaris.
- Netejar les diferents fulles, Amanir amb oli i sal maldon.
Comentaris
Podem maridar aquest plat amb un vi negre amb criança.
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)