- Primer de tot prepararem tots els estris i utensilis necessaris.
- Sofregir la carn en una cassola amb oli d'oliva, remenar perquè no faci boles.
- Afegim les prunes tallades, els pinyons torrats, les panses i la poma a daus.
- Coure fins que la ceba estigui daurada.
- Mullem amb vi ranci i deixeu reduïr.
- Rectifiquem.
Per el gratinat
30
g
Formatge ratllat
20
g
Pa ratllat
- Primer de tot prepararem tots els estris i utensilis necessaris.
- Buidar les cebes, Farcir-les i Gratinar.
Per la ceba
4
u
Ceba de Figueres
5
dl
Oli d'oliva
12
g
Sal
- Primer de tot prepararem tots els estris i utensilis necessaris.
- Coure les cebes al forn embolicades amb paper d'alumini fins que estiguin cuites i reservar.
Per la guarnició
15
g
Dent de lleó
15
g
Fulla de mostassa
30
g
Julivert
15
g
Mini bleda vermella
1
cl
Oli de germanor
15
g
Rúcula
20
g
Sal Maldon
- Prepararem tots els estris i utensilis necessaris.
- Netejar les diferents fulles, Amanir amb oli i sal maldon.
Comentaris
Podem maridar aquest plat amb un vi negre amb criança.
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.