EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Arròs amb magra de porc i verdures

Tipus: Entrants calents
Persones: 4

  Per a l'arròs
  Per a les verdures
  Per al fondo de porc
  Per al sofregit

Ingredients Elaboració
Per a l'arròs
400 g Arròs bomba
1 g Estil safrà
20 g Julivert
30 g Porradell
-Anacarar l'arròs amb el sofregit.
-Mullar amb el brou molt calent. Rectificar de sal.
-Coure a foc fort 8 minuts. Rectificar. Baixar el foc al mínim durant 6 minuts.
-Afegir el safrà i les verdures sense moure l'arròs.
-Acabar amb les herbes picades.
-L'arròs sobretot que sigui sec.
Per a les verdures
100 g Carbassó
500 g Carxofa
100 g Espàrrecs
100 g Pastanaga
8 g Sal
-Netejar les verdures i tallar en forma de dau (0,5x0,5cm).
-Escaldar en aigua amb sal i reservar.
Per al fondo de porc
200 g Ceba
500 g Costella de porc
500 g Gallina
2 u Nyora
150 g Pastanaga
4 u Peus de porc
25 g Sal
200 g Tomàquet canari
-Netejar molt bé totes les peces.
-Coure els peus durant 10 minuts amb aigua. Colar i reservar.
-Posar en una cassola tots els ingredients i Coure lentament 4 hores.
-Colar, Rectificar i reservar.
-Dessossar els peus de porc, la gallina i la costella.
Per al sofregit
10 g All sec
300 g Ceba
400 g Magra de porc
1 cl Oli d'oliva
6 g Pebre negre mòlt
1 g Pebre vermell dolç
15 g Sal
200 g Tomàquet canari
-Picar la ceba a brunoise.
-En una cassola Sofregir la ceba i els alls sencers.
-Posar el tomàquet, els daus de magra de porc (1x1cm) i deixar que la carn agafi color.
-Posar la carn del fondo dessossada, deixar torrar i afegir el pebre vermell.
-Deixar Coure i Rectificar de sal.
Comentaris
Acompanyem aquest arròs amb un vi negre jove.
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)