EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Saltat de verdures i bolets de temporada

Tipus: Entrants calents
Persones: 4

  Per a la vinagreta de porradell
  Per al saltat de verdures i bolets

Ingredients Elaboració
Per a la vinagreta de porradell
100 g Oli d'oliva
1 g Pebre negre mòlt
20 g Porradell
3 g Sal
25 g Vinagre de vi blanc
-Barrejar tots els ingredients i emulsionar la vinagreta.
-Posar per sobre del saltat.
Per al saltat de verdures i bolets
75 g Albergínia
200 g Bolets variats
80 g Bròquil
100 g Carbassa
100 g Carbassó
150 g Espàrrecs verds
2 dl Oli d'oliva
200 g Pastanaga
3 g Pebre blanc mòlt
75 g Pebrot vermell
12 g Sal
-Rentarem i tallarem el carbassó, la carbassa, l'albergínia i l'espàrrec verd a daus i reservarem per separat.
-Pelarem i tornejarem la pastanaga.
-Tallem el bròquil a peces no massa grans i el pebrot a juliana.
-Escaldarem les verdures en aigua amb sal i saltejarem en el moment de servir amb els bolets.
-Rectificar de sal i pebre.
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)