EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

C!Bacallà de Quaresma

Tipus: Peixos
Persones: 4

  Sofregit
  Cocció del bacallà

Ingredients Elaboració
Sofregit
0 q.s Aigua mineral
1 u Ceba
1 kg Espinacs
0 q.s Farina
0 q.s Oli d'oliva
- Primer enfarinem el bacallà, fregim i reservem.
- Sofregim la ceba trinxada en una cassola, afegim els espinacs i remenem fins que estiguin gairebé cuits.
Cocció del bacallà
600 g Bacallà dessalat
80 g Panses
80 g Pinyons
- Posem les panses i els pinyons, col.loquem el bacallà sobre els espinacs, i afegim una mica d'aigua, si cal, tapem i deixem que s'acabi de Coure tot junt.
Comentaris
Aquest bacallà el podem acompanyar amb una copa de vi negre jove o vi blanc elaborat amb raïm Chardonnay
Imatges
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;307]
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)