EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Bacallà confitat amb fruits secs i bolets

Tipus: Peixos
Persones: 4

  Per a la picada
  Per al bacallà
  Per al brou de pollastre
  Per al sofregit de bolets

Ingredients Elaboració
Per a la picada
15 g All sec
40 g Ametlla torrada
10 g Galetes
50 g Julivert
- Primer de tot posarem tots els ingredients en un morter.
- Picarem bé fins aconseguir una pasta fina.
Per al bacallà
75 g Farina
700 g Filet bacallà
2 cl Oli de gira-sol
- Primer de tot netejarem el bacallà i porcionarem en racions de 180 a 200g aproximadament.
- En un recipient posarem la farina i arrebossarem els filets de
bacallà.
- En una cassola posarem l'oli i un cop calent fregirem el bacallà.
Per al brou de pollastre
5 l Aigua mineral
4 u Carcanada pollastre
1 kg Ceba
0 g Pastanaga
1 kg Porros
1 kg Tomàquet canari
- Torrarem les carcasses de pollastre al forn en una brasera.
- Tallarem la ceba a Mirepoix i sofregim.
- Quant estigui ben torrada hi afegirem la resta de les verdures.
- Deixem Sofregir i posarem les carcasses de pollastre torrades.
- Mullarem amb l'aigua.
- Al primer bull escumarem i deixarem Coure a foc suau durant unes 4 hores.
- Colarem i reservem
Per al sofregit de bolets
10 g All sec
350 g Bolets variats
250 g Ceba
2 g Pebre negre mòlt
10 g Sal
100 g Tomàquet canari
1 cl Vi blanc
- Netejarem i tallarem la ceba i els alls a brunoise.
- En una cassola posarem l'oli i sofregirem la ceba i els alls.
- Un cop cuits afegirem el tomàquet escaldat i despepitat i ho deixarem Coure a foc lent.
- A continuació afegirem el vi i el deixarem Reduir.
- Seguidament afegirem els bolets hi ho deixarem a Coure a foc lent.
- Rectificarem de sal i pebre i reservem.
Comentaris
Aquest bacallà el podem maridar amb un vi blanc que estigui envellit amb barrica.
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)