EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Braó de porc lacat amb parmentier de moniato

Tipus: Carns
Persones: 4

  Braó cuinat a baixa temperatura
  Parmantier de moniato

Ingredients Elaboració
Braó cuinat a baixa temperatura
1 g All sec
1 l Fondo fosc de pollastre
1 kg Jarret de porc
5 cl Oli d'oliva
1 manat Orenga
4 mg Sal
- Posar els braons sencers a una bossa de forn, amb orenga fresc, una mica d'all, sal i l'all trencat. Cuinar 15 hores a 70º.
- Una vegada estiguin cuits, treure de les bosses en calent, refredar el suc de la cocció per fer la parmentier de moniato.
Parmantier de moniato
1 kg Moniato vermell
2 mg Pebre negre mòlt
2 mg Sal
- Coure al forn el moniato amb pell i amb paper d'alumini, a 180º fins que estigui tendre. Fer una parmantier amb el braç triturador i el suc de les bosses de cuinar el braó un cop el moniato estigui cuit. Rectificar de sal i pebre.
- Per la presentació del plat, posar la parmentier a la base d'aquest. Els braons a sobre posarr una mica de julivert o cibulet.
Presentació
- Al·lèrgens: Glúten- Api i derivats
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)