EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Flam d´ou, escuma de nata i aspic de maduixots

Tipus: Postres
Persones: 4

  Escuma de nata
  Estofat de fruits vermells
  Flam d´ou

Ingredients Elaboració
Escuma de nata
0,4 l Nata líquida
30 g Sucre
En una petita part de la nata, dissoldre el sucre- Afegir la resta de nata, barrejar bé i posar dins el sifó- Posar la càrrega de gas i deixar reposar en la nevera mínim 2 hores-
Estofat de fruits vermells
100 g Aigua mineral
80 g Fruits vermells
40 g Maduixot
40 g Sucre
Barrejar els ingredients i Estofar lentament al foc.- Resevar en fred- Tallar els maduixots frescs i reservar-
Flam d´ou
1,6 g Fulles de gelatina
240 g LLet
1,6 u Ous
144 g Rovells
300 g Sucre
Fer un caramel i posar en la base d´un motlle- Barrejar el sucre amb aigua i portar al foc fins que arribi a 121ºC- Escalfar la llet i barrejar amb la gelatina, previament remullada- Barrejar amb el sucre a 121ºC i ecaldar els rovells i ous- En el motlle amb caramel, posar la barreja- Portar al forn a vapor i Coure fins que estigui quallat.
Presentació
Poner el flan en medio de un plato sopero, una cucharada de estofado de frutos rojos y la espuma de nata. Decorar con el fresón cortado.
Comentaris
Acompanyem aquestes postres amb un vi dolç, vi d'oporto.
Imatges
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;64]
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)