EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Bacallà a la biscaïna

Tipus: Peixos
Persones: 4

  Per a la biscaïna
  Per al bacallà

Ingredients Elaboració
Per a la biscaïna
4 grans All sec
480 g Ceba
10 cl Fumet
1 manat Julivert
4 u Pebrot "choricero"
3 u Pebrot vermell
600 g Tomàquet madur
-Posarem els pebrots vermells al forn a escalivar.
-Un cop cuits deixarem refredar i pelarem.
-Posarem en remull amb aigua tèbia els pebrots "choriceros".
-Tallarem les cebes a juliana i courem en una cassola amb oli d'oliva.
-Abans d'acabar el sofregit posarem els alls tallats a làmines i el julivert picat.
-Escaldarem els tomàquets, pelarem, despepitarem, tallarem a brunoise i posarem al sofregit.
-Treurem la carn dels pebrots "choriceros" que teniem en remull i la introduirem al sofregit.
-Deixar Coure, Salpebrar i Mullar amb una mica de fumet (es pot substituir per aigua).
Per al bacallà
75 g Farina
4 u Llom de bacallà
50 cl Oli d'oliva
4 g Sal
-Enfarinar el bacallà i Fregir amb l'oli molt calent.
-Quant estigui daurat retirar i reservar.
Comentaris
Acompanyarem aquest plat amb un vi rosat fresc i afruitat.
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)