-En una marmita (o cassola alta) torrarem el all amb la ceba i afegirem la resta de verdures tallades a Mirepoix.
-Un cop ben sofregit mullarem amb l'aigua i afegirem els crancs.
-Escumarem el primer bull i deixarem a foc suau.
-A continuació posarem l'arròs i courem fins que l'arròs estigui passat.
-Colarem i reservarem només el brou.
Per al nyoqui de parmesà
120
g
Farina de blat
4
cl
Oli d'oliva
40
g
Parmesà ratllat
400
g
Patata vella
1
u
Rovell d'ou
2
g
Sal
-Bullir les patates amb pell.
-Pelar-les i passar-les pel passapurés o aixafar-les amb una forquilla.
-Fer una massa amb la sal, la farina, el rovell i el puré de patates.
-Quan tinguem una massa homogènia afegir el parmesà i seguir amassant uns dos minuts més.
-Estirar en cilindres fins i tallar petites porcions d'1 cm.
-Coure els nyoquis en aigua bullint. Sabrem que són cuits perquè pugen a la superfície. Deixar refredar.
-En el moment de servir els saltem amb una mica d'oli d'oliva fins que agafin un lleuger color daurat.
Per al saltat d'espinacs
120
g
Espinacs frescos
4
cl
Oli d'oliva
20
g
Panses
20
g
Pinyons
1
g
Sal
-Hidratar les panses amb aigua tíbia, eixugar-les i reservar-les.
-Daurar els pinyons sense que agafin molt color.
-Saltejar els espinacs i afegir les panses i els pinyons.
Presentació
Acompanyarem aquests nyoquis amb un vi negre jove, si pot ésser que tingui una mica de bombolla, però que sigui fina.
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.