AULA RESTAURANT
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

 

 

 

 

CARTA DE TARDOR

Entrants

Sopa freda de carabassa amb niu de verduretes i fals rovell de mango                6.00 

Cremós de mongeta del ganxet, botifarra, quinoa i cous cous                             7.40

Amanida de mongetes verdes amb figues, formatge blau i agar agar de raïm      7.40

Rotllet d'alvocat, tàrtar de bonítol i emulsió de coriandre amb sriracha                8.60

Espinacs, pernil de gla, vinagreta de carquinyolis i esferes de cabernet               7.20    

Mosaic de verdures amb ou a baixa temperatura, enokis i dashi                         6.20

Milfulls de sardines amb tocs cítrics i dolços                                                       7.70

Ravioli de nècora amb el seu suc i aire de mar                                                   7.80    

Arròs de remolatxa i bacallà                                                                              8.40

Medallons de peus de porc amb els seus bastonets vegetals i la seva salsa          8.60

 

Peix

Bacallà amb suc                                                                                               8.40

Peix del dia a la brasa                                                                                      11.60

Calamar de potera, patata i shitake                                                                 11.40      

Suquet de rap amb cremós d'all negre i ceba de Figueres al vodka                    12.00  

Pop amb albergínies, pebrot i alga nori                                                             12.50  

 

Carn

Dim sum de vedella ecològica D.O.P                                                                 7.80

Roast beef amb brots amb mel i mostassa i puré de patates                             9.40  

Pollastre farcit amb prunes, salsa garum i bolets                                              9.80  

Melós de xai amb caviar d'albergínia                                                               10.00

Filet de porc amb fruita osmotitzada amb vi Priorat                                         10.00  

 

Postres

Pa, vi i sucre                                                                                                   4.00 

Tap de Cadaqués flamejat al gust                                                                    4.00

Pera amb poma, nous i alfàbrega                                                                    4.00

Plum cake de pastanaga amb coco, taronja i gingebre                                      4.00

Crema de xocolata amarga, pa de pessic de garrofa,

gominola d'herbes i gelat de llet d'ovella                                                          4.00

Selecció de formatges                                                                                     4.00


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)