QUI SOM
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

TÈCNIC SUPERIOR EN DIRECCIÓ DE SERVEIS DE RESTAURACIÓ

PRESENTACIÓ

L’objectiu del cicle és preparar als alumnes per gestionar establiments, àrees o departaments de restauració, dissenyant i comercialitzant l’oferta gastronòmica dels diferents tipus o especialitats dels establiments, o dels àmbits en els quals s’apliqui. Es dóna la possibilitat d’especialització en l’àmbit de cuina “Xef” o de servei “Maître”.

ACCÉS

Batxillerat (LOGSE) o prova oficial d’accés de la Generalitat per a majors de 19 anys.

TITULACIÓ

Tècnic Superior en Restauració

SORTIDES PROFESSIONALS

  • Cap d’economat i celler
  • Cap de menjador (Maître)
  • Director de restauració o banquets
  • Cap de compres
  • Director de producció
  • Director d’aliments i begudes
  • Responsable d’alimentació en càtering
  • Cap de cuina
  • Cuiner de restauració comercial i col·lectiva

ÀMBIT PROFESSIONAL

  • Restauració comercial: clàssica, restaurants d’alta cuina, nova restauració, bars, cafeteries, hotels, banquets, nova restauració…
  • Col·lectivitats: escoles, hospitals…

PLA D'ESTUDIS

Els objectius dels cursos són:

Primer Curs: Es caracteritza per la introducció teòrico-pràctica de l’alumne al món de la restauració. S’assoleixen els conceptes, les tècniques i les relacions més bàsiques, a més d'obtenir la visió global dels diferents departaments.

Segon Curs: Els alumnes aprofundeixen i amplien tots aquells aspectes teòricopràctics assolits, donant una gran importància a l’organització, coordinació i gestió departamental, ja sigui, d'àrees, departaments o d’establiments de restauració.

En aquest nivell l’alumne pot personalitzar la seva formació triant entre les diferents especialitats pràctiques.

 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)