Serveis en línia
INICI > Recomanem > Llibres recomanats

 

LIBROS INTERESANTES

Septiembre 2016

-Caramel 150 recettes. Gestes techniques / Christophe Adam. —  Paris : Éditions de la Martinière, 2015. 

-Culinary. The intersection of culinary art and food science / Research Chefs Association, editor J. Jeffrey Cousminer. —  Hoboken (New Jersey) : John Wiley & Sons, 2016.

-El Pan. Manual de técnicas y recetas de panadería / Jeffrey Hamelmann, ilustraciones interiores y fotografías de Chiho Kaneko, traducido por Ibán Yarza. —  Madrid : Artesa Ediciones, 2013

-Fäviken / Magnus Nilsson. —  New York : Phaidon, 2012.

-Kitsch Barcelona / Anna Pujadas. —  Barcelona : Ajuntament de Barcelona, 2016

-Pastisserie. Mastering the fundamentals of french pastry 3200 step-by-step photos / Christophe Felder. —  New York : Rizzoli, 2011.

 

 

 

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/html/cast/noveadqu.html

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014
Última modificació 12/09/2016