Serveis en línia
INICI > Notícies > Jornada Tècnica ”La cuina del xai per als consumidors d’avui”

Jornada Tècnica ”La cuina del xai per als consumidors d’avui”
11/07/2014  

El CETT acollirà, el proper 14 de juliol, la Jornada Tècnica ”La cuina del xai per als consumidors d’avui” , organitzada per @ruralcat, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i INTEROVIC. 

Aquesta jornada s’organitza, davant la davallada de consum d’aquest producte,  amb la voluntat que els carnissers, paradistes dels mercats, restauradors i altres professionals del món de l’hoteleria sàpiguen transmetre als consumidors la millor manera de cuinar-lo, adaptada a les necessitats actuals. Cal donar a conèixer els nous formats, les noves formes de presentació i la cuina que s’adapta al consumidor d’avui.

El CETT a banda de ser seu de la jornada, participarà amb la preparació i cuinat de la carn de xai, a càrrec del seu equip de professorat de cuina. 

La Presentació de la Jornada anirà a càrrec de l’Hble. Sr. Josep M. Pelegrí i Aixut. Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Al finalitzar la jornada hi haurà una degustació de diferents tasts de xai  

Inscripcions 
  
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: 
*El nombre de places és limitat; les inscripcions seran acceptades per rigorós ordre d’inscripció.  

Enllaç al programa de la jornada 

Més informació...
Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=121825

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014