Joan Roca presenta el primer dia de classe del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

15/09/2014  
Fotografia de: Joan Roca presenta el primer dia de classe del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques  | CETT

El xef de El Celler de Can Roca com a impulsor i assessor gastronòmic del Grau Interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, ha estat el responsable, avui dia 15, de donar el tret de sortida al nou curs acadèmic. 
L’acte que ha tingut lloc a lHotel Alimara del CETT, ha congregat als diferents responsables acadèmics implicats i als nous alumnes que han copsat les places oferides aquest primer any. 
A recordar que aquest primer grau interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, que es posa en marxa avui, és una iniciativa liderada per la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Politècnica de Catalunya . BarcelonaTech (UPC), dos centres públics de referència, mitjançant l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB (centre adscrit a la UB), el Campus de l’Alimentació de la UB a Torribera, l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (UPC) i la Fundació Alícia
Durant tres dies, els estudiants d'aquest nou grau interuniversitari faran un tast dels continguts dels estudis que comencen i visitaran i coneixeran els diferents campus on s’impartiran les classes: el campus de l’Alimentació de la UB (recinte de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet), l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (UPC) i l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme (CETT-UB).

Es tracta dels primers estudis interuniversitaris de l’àmbit culinari i gastronòmic de l’Estat.

Enllaç a l'àlbum picasa.


Fotografia de: Joan Roca presenta el primer dia de classe del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques  | CETT
Joan Roca a la Presentació del Grau Internuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

 Fotògraf: Joan Valera


Enllaç al vídeo de Youtube 


Més informació...