Serveis en línia
INICI > Notícies > "La cuina de les conserves de tardor" del CETT a ExpAliments

"La cuina de les conserves de tardor" del CETT a ExpAliments
15/10/2014  

ExpAliments és la festa del campus de l'Alimentació de la UB, organitzada en col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i amb el patrocini de Gallina Blanca Star.

Enguany, la festa, que és oberta a tots els públics, coincideix amb la celebració del Dia Mundial de l'Alimentació. Mitjançant tallers, fires de mostres, conferències, experiments i altres propostes, ExpAliments promou els productes de proximitat i les activitats relacionades amb el sector de l'alimentació, la nutrició i la gastronomia. Aquesta cinquena edició té com a tema principal l'alimentació i la cohesió territorial.

L'Escola d'Hoteleria del CETT, amb el professor Brauli Muñoz i tres alumnes portaran a terme a les 12:30h una demostració gastronòmica "La cuina de les conserves de tardor (encurtits/ escabetx)".

Lloc: campus de l'Alimentació de la UB (recinte de Torribera, Santa Coloma de Gramenet)

Horari: 10.30-14.30

Públic: Familiar

Entrada: Gratuïta

Programa d'activitats

TREU LA TEVA ENTRADA GRATUÏTA

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=136537

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014