El CETT elabora les receptes de "Sabors de Tardor"

29/10/2014  
Fotografia de: El CETT elabora les receptes de "Sabors de Tardor" | CETT

Els Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna (AGEM) presenten els ''Sabors de la tardor''. La iniciativa vol promoure un major coneixement dels fruits més característics de l'estació, tant per la seva versatilitat gastronòmica com pels seus beneficis per a la salut. La iniciativa se centra especialment en les magranes, els caquis, els codonys, els bolets, les carbasses, els moniatos i les castanyes. Els majoristes ens suggereixen una proposta gastronòmica amb els productes tradicionals d'aquesta temporada ''Truita agredolça de bolets'', ''Pa de pessic de Castanya i Codony'', i el ''Còctel de Magrana''.

Cadascuna d'aquestes receptes són totalment originals elaborades expressament per a la tardor 2014 pel CETT.

''Sabors de la tardor'', patrocinada per Mercabarna i l'Associació de Concessionaris de Mercabarna (Assocome), té el suport del Gremi de Detallistes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i arribarà a tots els mercats municipals de Barcelona i àrea d'influència amb la distribució de 30.000 targetons amb les propostes gastronòmiques.


Font: Np Assocome