Serveis en línia
INICI > Notícies > CETT impulsarà un institut culinari internacional: nova entrevista a la Dra. Maria Abellanet i Meya per El Punt Avui

CETT impulsarà un institut culinari internacional: nova entrevista a la Dra. Maria Abellanet i Meya per El Punt Avui
07/12/2014  

La Dra. Maria Abellanet i Meya, consellera delegada del Grup CETT, ha tornat a conversar amb el periodista Francisco Muñoz d'El Punt Avui, aquesta vegada parlant dels nous reptes i objectius que es planteja el CETT per al pròxim curs acadèmic.


L'entrevista gira entorn de dos grans temes: el CETT impulsarà un institut culinari internacional i el grup de formació també s'especialitzarà l'Hotel Alimara en el segment del turisme acadèmic.


De l'entrevista, publicada el dissabte 6 desembre 2014 en destaquem els següents titulars:


  • L'International Culinary Institute of Barcelona s'orientarà a professionals del sector però també a amants del món de l'alimentació.

  • Es farà èmfasi en aspectes com la dieta mediterrània, la cuina catalana o els aliments de proximitat.

  • Especialització de l'hotel Alimara com a nou producte turístic: centrar-se en el segment acadèmic.

  • Creació de la càtedra CETT de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona: promoure la investigació i la divulgació.

 

Podeu llegir l’entrevista completa en aquest enllaç.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=141002

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014