4 alumnes del CETT finalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

03/02/2015  
Fotografia de: 4 alumnes del CETT finalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina | CETT

Ja és obert el període de votacions dels seleccionats del concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina. En aquesta tercera edició els 4 alumnes del CETT presentats al concurs (Enric Solà, Andrea Corral, Berta Anglès i Galderic Chiva) han passat a la segona fase. 


Per tal de ser un dels 10 finalistes necessiten vots populars, els quals suposaran el 15% de la valoració final. La votació es realitza a partir de l’aplicació creada al Facebook de Le Cordon Bleu. El 85% restant de la valoració anirà a càrrec del jurat format per xefs professors de Le Cordon Bleu Madrid.


Les votacions estan obertes a tothom i es poden realitzar en els següents enllaços:




El 17 de març es publicarà la llista dels 10 finalistes del Premi. La final es celebrará el dia 16 d'abril a Le Cordon Bleu Madrid, on els 10 finalistes hauran d’elaborar les seves receptes.