Serveis en línia
INICI > Notícies > II Convenció del Clúster Foodservice

II Convenció del Clúster Foodservice
02/03/2015  

Aquest dijous 5 i divendres 6 de març se celebra la II Convenció anual del clúster Foodservice al Vilar Rural de Sant Hilari Sacalm. Nan Ferreres, Directora de l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT, participarà com a ponent en la conferència Innovació i reptes de futur en la formació, que tindrà lloc dijous a les 12.00h.


L’acte l’inaugura Jaume von Arend, President del Clúster, i contarà amb professionals del món de la Gastronomia com el xef Nando Jubany. El clúster promou iniciatives orientades a impulsar el sector de foodservice de Catalunya i estimula i explota les sinèrgies entre els membres de la cadena de valor per tal d’impulsar el desenvolupament de projectes transformadors, com a projectes d’innovació, de formació, d’internacionalització, de desenvolupament de nous productes, de millora del packaging o la realització d’estudis, entre altres. 


Des que va néixer el Clúster Foodservice té la voluntat d’ampliar el seu nombre de membres i és obert a tota la cadena de valor i els seus agents. En aquesta nova edició s’espera parlar sobre les línies estratègiques del producte, el mercat i les tendències i la millora en les operacions de logística.


A continuació adjuntem el programa del Clúster.




Programa.pdf
Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=146083

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014