Serveis en línia
INICI > Notícies > Eric Solà, alumne del CETT 2n guanyador del concurs Premio Promesas de la Alta Cocina Le Cordon Bleu

Eric Solà, alumne del CETT 2n guanyador del concurs Premio Promesas de la Alta Cocina Le Cordon Bleu
17/04/2015  

L'alumne del CETT, Eric Solà, ha quedat en segona posició en el concurs Premio Promesas de l'Alta Cuina organitzador per Le Cordon Bleu Madrid.

Es tracta d'un guardó que busca el millor cuiner novell entre les escoles de cuina de tota la geografia espanyola.

Després de passar una primera selecció, 50 estudiants de 27 centres d'ensenyament culinària van haver de superar diverses fases de selecció fins que 10 van arribar a la final, procedents de centres de formació culinària a Madrid, Barcelona, Almeria, Valladolid, Balears, València i Múrcia .

Eric va passar a la final amb aquest vídeo on prepara una Degustació del picantó.



La seva companya d'estudis, Andre Corral, ha arribat també a la final.


Premio Promesas de la Alta Cocina

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=148457

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014