Serveis en línia
INICI > Notícies > Viatge als Sentits de la Terra: publicat el receptari amb textos d'Isabel Lugo

Viatge als Sentits de la Terra: publicat el receptari amb textos d'Isabel Lugo
06/07/2015  

En motiu de la I Nit del Gourmet Català, es va publicar el receptari Viatge als Sentits de la Terra. La professora del CETT Isabel Lugo ha estat l'encarregada d'escriure'n els textos gastronòmics. Els temes que s’hi tracten són:

  • Territori, gastronomia i diversitat
  • Cereals
  • Carns i embotits
  • El Mar
  • Lactis
  • Paisatges d’olivera
  • Fonts d’aigua, vi i cervesa
  • Un toc dolç
  • Condiments


En el llibre, publicat per Catalonia Gourmet, es troba també un recull de 12 receptes del xef Albert Marimon.

 

 

Podeu consultar de forma online el receptari que es va entregar als assistents de la gala en aquest enllaç: CATALONIA GOURMET i la gastronomia

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=152570

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014