Participació del CETT a l'International SlowMed Festival de Portugal03/09/2015 |
|
Del 4 al 6 de setembre se celebra l'International SlowMed Festival a Tavira, a l'Algarve, Portugal. Durant aquests dies es reuniran els equips de treball dels diferents països participants: Portugal, Espanya, Itàlia, Egipte, Palestina i Líban. Representant el CETT, com a part de l'equip de cuina espanyol, participen en el festinal la professora Ana Rodríguez i Pol Leiva i Jordina Peñafiel, exalumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Direcció de Cuina del CETT.
La seva participació consistirà en la realització de 3 Show Cooking:
Més activitats del festival A part d'aquestes activitats, el festival organitza també un concurs de documentals on cada país col·laborador del projecte Slowmed presentarà el seu documental. El passat curs acadèmic, l'equip espanyol ha col·laborat en la investigació i recollida d'informació per a la realització del documental. D'altra banda, l'equip també ha col·laborat en la recopilació de receptes per al llibre infantil que es presentarà el dia 3 en el marc del festival.
Finalment, es realitzaran xerrades i seminaris sobre el projecte Dieta Mediterrània, el qual compta amb la participació activa de CETT. Es poden consultar la resta d'activitats del festival en el seu programa oficial. CETT col·labora amb el projecte Slowmed des de l'estiu de 2014.
|
|