V Jornada de Immersió Estratègica del Clúster Gourmet de Catalunya

21/10/2015  
Fotografia de: V Jornada de Immersió Estratègica del Clúster Gourmet de Catalunya | CETT

L’Hotel Alimara acull el 5 de novembre la cinquena edició de la Jornada de Immersió estratègica que organitza el Clúster Gourmet de Catalunya.

 

El Clúster  agrupa les empreses especialitzades del sector de l'alimentació gourmet. El CETT, una de les entitats membres, tindrà com a representant  la Nan Ferreres, Directora de l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT.


Aquest event que està adreçat a tots els agents del sector gourmet (tan associats com no al Clúster) està orientat a fomentar la visió més empresarial dins el món de la gastronomia.


Per aquest motiu, es tractaran diferents aspectes per a reflexionar estratègicament sobre els reptes que imposa aquest sector, es compartiran experiències pràctiques que ajudin a il·lustrar tots els conceptes impartits i s’establiran nous projectes estratègics per al Clúster Gourmet. Un context que, per tant, ajudarà a fer Networking observant les possibles oportunitats de negoci que ens ofereix aquest sector.


Aquest acte, comptarà amb experts en marketing alimentari, gerència i emprenedors consolidats que han sabut veure la tendència del mercat, entre d’altres. 


La jornada es de pagament* i inclou el dinar, les pauses de cafè i la organització de l’event que serà de 9.30h a 18.30h.

*Preu soci: 60 € + IVA / Preu no soci: 85 € + IVA


Per a reservar la teva plaça cal que:


  • T’incriguis en aquest link
  • Procedeixis al pagament es aquest compte corrent:  0081-0162-18-0001216824
  • Enviïs la inscripció i el comprovant de pagament al correu gerent@cataloniagourmet.cat (abans del 30 d’octubre)



PROGRAMA:


09.30h-10.00h Acreditació i benvinguda als participants

 

10.00h-10.15h Presentació de la Jornada

 

10.15h-10.45h Model d’èxit en el mercat de productes ecològics: VERITAS

Sra. Eva Villamayor, Responsable de Màrqueting de VERITAS www.ecoveritas.es

 

10.45h-11.30h Noves necessitats del consumidor en productes naturals i saludables

Sra. Cristina Lafuente, Responsable Projectes amb empreses de Alimmenta www.alimmenta.com i Sr. Ignasi Murillo, soci director de Healthcare&Wellness HC-BCN www.hc-bcn.com

 

11.30h-12.00h Pausa cafè

 

12.00h-13.00h Turisme gastronòmic: Espai Xocolata de SIMON COLL

Sra. Maria Coll, Responsable de Vendes i Màrqueting de SIMON COLL www.simoncoll.com

 

Com ens inspirem en el sector del vi

Sr. Jordi Bort, Director General del INCAVI http://incavi.gencat.cat/cat i Conseller Delegat de PRODECA www.prodeca.cat

 

13.00h-13.45h El nostre soci NATRUS. “Reencarnat”

Sr. Salvador Vergés, Gerent de NATRUS www.natrus.cat

 

13.45h-14.00h Salutació del Sr. Jordi Ciuraneta i Riu, Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca Alimentació de la Generalitat de Catalunya

 

14.00h-15.30h Dinar conjunt

 

15.30h-16.30h Cuina i Gastronomia: tendències i oportunitats

Sr. Josep Sucarrats, Director de la Revista CUINA www.cuina.cat

Sr. Victor Fortunado, Co-Fundador de COOKBOOTH www.cookbooth.com

 

16.30h-17.00h Pausa cafè

 

17.00h-18.30h Talent innovador al servei del creixement empresarial. Sessió pràctica

Sr. Albert Riba, Gerent de Dynamic Partner, inPreneur www.inpreneur.com

 

18.30h Conclusions de la jornada i cloenda



Les fotos de l'acte aquí:


Fotografia de: V Jornada de Immersió Estratègica del Clúster Gourmet de Catalunya | CETT
Clúster Gourmet Catalunya / V Jornada d'Immersió Estratègica