Serveis en línia
INICI > Notícies > Jornada formativa sobre restauració per a celíacs

Jornada formativa sobre restauració per a celíacs
30/11/2015  

L’associació de celíacs de Catalunya estima que la celiaquía afecta a un de cada cent habitants i en el cas de Barcelona hi hauria 16.000 celíacs, tot i que només 2.000 n’estaríen diagnostícats.


En aquest context creixent de la malaltia, hem impulsat la Jornada formativa sobre restauració per a celíacs.


Durant el dia d’avui, hem programat diferents activitats dirigides als alumnes de 1r Tècnic Superior en Direcció de Cuina i Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració.


Per una banda, Elisenda Vilchez, responsable del departament tècnic de l’Associació de Celíacs de Catalunya, els ha introduit a la celiaquía amb la conferencia “Dieta sense glúten i bones pràctiques a la cuina”.


D’altra banda, també hem tingut dos showcookings de la mà de Jordi Esteve, del restaurant Nectari d’una estrella Michelin (Alta cuina dense gluten) i Carlos Milan d’Alatria “Només sense gluten” (Entrepans i montaditos – arrebossats variats).


 

Mira aquí totes les fotos de la jornada:


Jornada formativa sobre restauració per a celíacs

 

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=176370

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014