Serveis en línia
INICI > Notícies > Jack James Wilson, alumne del CETT a la final de Madrid del concurs Aceituning

Jack James Wilson, alumne del CETT a la final de Madrid del concurs Aceituning
19/04/2016  

Avui, 19 d’abril, l’alumne del CETT,  Jack James Wilson, cursant 3r de Tècnic de Cuina i Gestió de la Restauració, ha participat en el concurs Aceituning, que s’ha celebrat a l’estadi Santiago Bernabéu de Madrid.

 

L’aceituning és un nou concepte culinari que consisteix en enriquir les olives envasades que es poden trobar a qualsevol establiment.

 

En aquest cas, el plat que ha presentat el James ha estat “Olives amb tocs mediterranis”, una recepta amb elements tant mediterranis com el tomàquet sec, el parmesà o el pebre vermell.

 

 

Podeu escoltar vosaltres mateixos, com ha presentat el plat, fent clic el vídeo:



Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=197399

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014