L’Aula Restaurant CETT participa al Festival Parmigiano Reggiano amb un menú especial13/05/2016 |
|
Del 16 al 29 de maig es celebra a Barcelona el Festival Parmigiano Reggiano, amb la participació de 13 restaurants (i una gelateria), entre els quals es troba l’Aula Restaurant CETT.
Durant tots aquests dies els restaurants es convertiran en ambaixadors d’aquest producte simbòlic de la cuina italiana, oferint propostes culinàries exclusives dissenyades per a la ocasió.
Després de l’èxit de l’edició d’octubre, aquesta vegada a l’Aula Restaurant hem treballat aquest menú de 26 €:
Còctel de Benvinguda Snack Roca de parmesà blanca amb gerds Aperitiu 1 Nyoquis de patata i parmesà amb escuma de formatge de cabra i pinyons Aperitiu 2 Crema freda d’alvocat, pols de blat de moro i parmesà i tonyina a l’aroma de brasa 1r plat Amanida de verat, pera, verdura adobada i encenalls de parmesà 2n plat Mousse de bacallà i parmesà amb pil-pil verd i la seva crosta Les postres Maduixot, parmesà, pinya i remolatxa Amb el cafè les nostres gormanderies El celler Copa vi blanc Idoia D.O Catalunya Copa vi negre Masia La Sala D.O Penedès Aigües Minerals amb i sense gas
Podeu trobar més informació del festival, aquí
|
|