Serveis en línia
INICI > Notícies > XXI Concurs de Cuina i Servei de Restaurant del CETT

XXI Concurs de Cuina i Servei de Restaurant del CETT
13/05/2016  

Un any més,  el Concurs de Cuina i Serveis de Restaurant de CETT, el proper dimarts 17 de maig. En aquesta vint-i-unena edició, tres equips formats per tres representants de Cuina i dos de Serveis de Restauració defensaran la seva proposta gastronòmica davant d'un jurat degustador de personalitats referents del sector i un jurat intern format per professors del CETT, els quals decidiran els guanyadors.


Els alumnes participants són:

Grup1: Alba Xifré, Aleix Baró, Adrián Cebrián, Angela González, Angel Cañizares
 
Grup2: Taifú Coral González, Aniol Clavé, Jualian Benalcázar, Alvaro Fernández, Mario Nanín
 
Grup3: Sonia Tur, Marc Albert Franco, Juan Martinho, Karelis Reinoza


El jurat degustador està format per Carles Abellan, xef i propietari del Grup Carles Abellan, Christian Escribà, de Pastisseria Escribà, Xavi Alba, Director del Restaurant Tickets, Jordi Luque, escriptor gastronòmic i col·laborador del Què Fem i de la Revista Cuina, Marta Gil, gerent de la Fundació DAMM i Alex Gali, de Fundació Damm. 


Els guanyadors es coneixeran el durant l'Acte de Lliurament de Diplomes dels Cicles d'Hoteleria a començaments del mes de juny. Molta sort a tots!


Àlbum de fotografies:

XXI Concurs de Cuina i Serveis de Restauració CETT 2016


Vídeo resum de la jornada:


Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=200344

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014