Dos alumnes del CETT participen al taller de gastronomia del XV Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona17/05/2016 |
|
Dins del XV Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona, que es va celebrar als jardins del Roserar del Parc de Cervantes , del 14 al 16 de maig, dos alumnes del CETT de primer de Tècnic Superior de Direcció de Cuina, van realitzar un taller demostració de gastronomia i roses el dissabte, 14 de maig.
Es tractava, doncs, de fer un showcooking a partir de l’ús de les roses com a element principal dels plats. El taller es va dividir en dues etapes; per una banda l’aplicació de la rosa en la cuina d’avantguarda i per l’ altra, el tast de les diferents elaboracions.
Els plats que es van presentar: Gaspatxo de cireres i roses (opció de degustació) Caneló de d ànec fred amb salsa de roses Ravioli de rosa amb xocolata amb llet
Mini coc de fruites d estiu i roses (opció de tast)
|
|