Serveis en línia
INICI > Notícies > L’alumne del CETT Marc Lluís Ceron a la final del Concurs Gastronòmic Olivier Roellinger

L’alumne del CETT Marc Lluís Ceron a la final del Concurs Gastronòmic Olivier Roellinger
06/06/2016  

Avui, 6 de juny, s’ha celebrat la última eliminatòria, abans de la final, del concurs  de cuina Olivier Roellinger. L’escola ECOTUR de València a acollit aquesta jornada.


L’associació SeaWeb Europe i Ferrandi París, escola de cuina francesa, organitzen aquest concurs gastronòmic en col·laboració amb l’escola Superior d’Hosteleria de Dinard i l’Associació Relais & Chateaux.


Enguany s’han presentat dos alumnes del CETT de 2n de Tècnic Superior de Direcció de Cuina, en Marc Lluís Ceron i en Jordi Tarré Tarré.

En Marc ha estat seleccionat per a participar a la final que tindrà lloc el dimecres 8 de juny.


Aquest concurs té com a objectiu aconseguir receptes d’espècies de peixos sostenibles d’estudiants i aprenents d’establiments de restauració tenint en compte que SeaWeb Europe treballa en col·laboració amb tots els professionals implicats en la pesca i l’aqüicultura per al desenvolupament  del mercat sostenible per a la pesca.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=204397

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014