Cèsar Cànovas participa a la SS Gastronomika amb un maridatge de cerveses artesanals05/10/2016 |
|
Del 2 al 5 d’octubre s’ha celebrat a San Sebastián la SS Gastronomika, unes
jornades que són un referent mundial en el món de l’alta gastronomia, un dels
millors segons la revista Forbes. En aquests quatre dies hi ha hagut xerrades, classes magistrals,
ponències, cursos i activitats. El dimarts, 4 d’octubre, Cèsar Cànovas, coordinador
dels serveis de Restauració del CETT-UB, va formar part de la “Tast de novetats
de Guzmán Gastronomía amb maridatge de cerveses artesanals”. Es tractava
d’una sessió a tres bandes entre Guzmán Gastronomía, el restaurant racó d’en
Cesc (Toni Romero) i el CETT-UB. Guzmán gastronomía presentava
diversos productes novedosos d'origen oriental, amb els que el Toni Romero (xef
del Racò d'en Cesc) preparava diversos plats, alguns d'inspiració internacional
i altres inspirats en la cuina tradicional. Cèsar Cànovas dirigia el tast i
creava i explicava els maridatges amb les cerveses artesanals escollides per a l’ocasió. Aquí us presentem els maridatges que
es van presentar:
Que vagi de gust!
|
|