Serveis en línia
INICI > Notícies > Ben trobats cuina Bacallà de Quaresma amb un alumne del CETT

Ben trobats cuina Bacallà de Quaresma amb un alumne del CETT
22/03/2017  

Dimarts 21 de març, el programa Ben Trobats, ha comptat de nou amb un alumne del CETT, Gerard Codiñach. En aquesta ocasió, el Gerard ha cuinat un Bacallà de Quaresma, molt adient en les dates en les que ens trobem. Com ha explicat, els dos ingredients bàsics són, el bacallà i les carxofes, de temporada, que li donen un toc dolç al plat.


Com ja sabeu, per d’altres ocasions en les que també han comptat amb nosaltres, Ben trobats és un magazine matinal de Xip TV que dedica una secció a la gastronomia. El programa dedica l’espai de gastronomia a potenciar els joves cuiners del país, i en aquest cas han volgut comptar una vegada més amb la presència del CETT.


Segueix aquí tots els detalls de com s’ha cuinat el Bacallà de Quaresma, i el secret perquè el bacallà estigui al seu punt de sal.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=256262

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014