El CETT elabora els "Menús Optimisme-Nadal2011"

14/12/2011  
Fotografia de: El CETT elabora els "Menús Optimisme-Nadal2011" | CETT

L’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT ha estat la responsable d’elaborar els plats que composen els “Menús Optimisme – Nadal 2011” promoguts pels Gremis Majoristes de Fruites i Hortalisses ( AGEM), i Peix i Marisc de Barcelona ( GMP).

Els “Menús Optimisme – Nadal 2011” són plats festius, elaborats amb peix i marisc, fruites i verdures, que inclouen una tria d’ingredients, saludables i saborosos, que propicien l’optimisme. Amb aquests menús, amb un cost només entre 15 i 13 € aprox, els Majoristes de Fruites i Hortalisses, i Peix i Marisc de Barcelona volen contribuir a què els catalans gaudeixin plenament del Nadal, amb uns àpats festius, que propiciïn l’alegria i a preus molt raonables.

La campanya “Menús Optimisme – Nadal 2011” ha estat presentada avui, en el centre Directiu de Mercabarna, aprofitant la tradicional trobada de Nadal, entre els majoristes i els mitjans de comunicació,  per informar de les tendències en preus i  de venda de productes típics per festes.


El professor de cuina Brauli Muñoz acompanyat de dos alumnes ha estat el responsable de la presentació.

 

 

Fotografia de: El CETT elabora els "Menús Optimisme-Nadal2011" | CETT
Presentació Menus Optimisme -Nadal 2011