VI Trobada Gastronòmica a l'Escola d'Hoteleria del CETT03/02/2012 |
|||||
A l’Escola d’Hoteleria CETT del 7 al 9 de febrer de 2012 Per sisè any consecutiu, l’Escola d’Hoteleria s'ha convertit de nou en un espai d’enllaç entre els alumnes que es preparen per formar part del sector i les empreses d’alimentació, els professionals de la cuina, el servei de Restaurant i la recerca gastronòmica. I tot mitjançant un calendari d’activitats que inclou xerrades, tallers, demostracions de cuina i tasts de productes de qualitat a càrrec de rellevants personalitats del món de la Gastronomia i la Restauració.
En aquesta sisena edició hem comptat amb la participació destacada de:
Viure la realitat de la gastronomia professional a l’entorn pedagògic i posar l’alumnat en contacte directe amb l’activitat dels seus protagonistes, continuen sent els objectius principals d’aquesta Trobada Gastronòmica de l’Escola d’Hoteleria del CETT.
Àlbum de fotos
|
|||||