Serveis en línia
INICI > Notícies > William Wongso, gurú de la gastronomia d’Indonèsia, realitza una classe de cuina al CETT

William Wongso, gurú de la gastronomia d’Indonèsia, realitza una classe de cuina al CETT
10/12/2012  

El passat 10 de desembre  alumnat de primer curs del Cicle de Grau Superior de Direcció de Cuina del CETT han  pogut veure i apreciar una gran classe de cuina de mans del considerat gurú de la gastronomia d’Indonèsia,  el prestigiós restaurador William Wongso, equiparable en importància a Ferran Adrià o Juan M. Arzak. Així mateix Wongso és un poderós xef mediàtic en el seu país, amb audiències milionàries en el seu programa “The cooking adventure”.

Divulgador incansable de la cuina senzilla i tradicional d’Indonèsia–segons ell, erròniament considerada forta- és un enamorat del pernil ibèric i un prescriptor incansable de l’oli d’oliva a l’Orient. Ell és l’organitzador de l’Indonesian Food Festival, ha estat nomenat Cavaller de l’Ordre del mèrit agrícola a França, per la divulgació de la gastronomia francesa, i ha estat reconeguda per l’Autoritat Certificadora Professional del seu país, per la seva educació culinària, la seva gran vocació, i també pel Ministeri de Turisme, pels seus esforços per promoure la cuina d’ Indonèsia al voltant del món.

El xef ha elaborat davant de l'alumnat els següents plats:

ASINAN YAKARTA
PINDANG SERÁN SALMÓN
CUMI HITAM PEKALONGAN

Mireu el vídeo i l'entrevista al xef que es va fer aquest dia i que ha publicat La Vanguardia ( enllaç)

Més informació...
 
Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=72606

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014