L'Alumnat entre Estrelles Michelin

05/07/2013  
Fotografia de: L'Alumnat entre Estrelles Michelin | CETT

Fa més d’una dècada que els millors restaurants del país acullen l’alumnat del CETT perquè hi realitzi pràctiques de formació, tant a la sala com a la cuina. Enguany han estat 42, una xifra que augmenta any rere any, els estudiants de Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració (TCGR), de Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració (TSDSR) i de Tècnic Superior en Direcció de Cuina (TSDC) que realitzen un stage durant els mesos d’estiu, en establiments prestigiosos distingits amb tres, dues i una estrella Michelin.



Restaurants amb estrelles Michelin que estan acollin alumnat del CETT aquest estiu: 
  • El Celler de Can Roca. Joan Roca (Girona)
  • Quique Dacosta. (Dénia, Alicante)
  • Azurmendi. Eneko Atxa (Larrabetzu, Vizcaya)
  • Miramar. Paco Pérez (Girona)
  • Mugaritz. Andoni Luis Aduriz (Guipuzcoa)
  • Can Fabes. (Barcelona)
  • Calima. Dani García (Marbella)
  • Enoteca. Paco Pérez (Barcelona)
  • Casa Marcial. Nacho Manzano (Asturias)
  • Nerua. Bilbao (Vizcaya)
  • Caelis (Hotel Palace). (Barcelona).
  • Dos Cielos (Hotel Me). (Barcelona).
  • Gaig. (Barcelona)
  • Manairò. (Barcelona).
  • Saüc.( Barcelona).
  • Via Veneto.(Barcelona).
  • Capritx. Terrasa. (Barcelona).
  • Can Jubany. Calldetenes. ( Barcelona).
  • El Portal (Hotel Echaurren). Ezcaray (La Rioja).
  • Dos Palillos (Barcelona).
  • Cinc Sentits (Barcelona).
  • Hisop (Barcelona).
  • Neichel (Barcelona).
  • Els Tinars. Llagostera (Girona).
  • Casa Gerardo. Prendes (Asturias).
  • La Finca. Elche (Alicante).
  • Nectari (Barcelona).