Ha oblidat la seva clau?
CAT | ESP
Que és CETT Alumni?
14.05.2015

Marca Personal: Off i On-line

El passat dia 25 de maig a les 18.00h, va tenir lloc la XI edició de la "Jornada de Gestió de les Persones. Dirigir equips, liderar emocions".


Aquesta jornada, organitzada per CETT Alumni, va tenir com a objectiu ajudar als alumnes finalitzadors i recent graduats a millorar la seva marca personal, des d'una vessant personal com a través de les xarxes. Així doncs en aquesta ocasió vam parlar de Marca Personal a nivell off-line i on-line.

En aquesta ocasió es van realitzar dues ponències:


COM OPTIMITZAR EL TEU PODER D'INFLUÈNCIA I PERSUASIÓ, EN EL TEU ENTORN PROFESSIONAL I TAMBÉ PERSONAL.

ramon fauria


RAMON FAURIA

Fundador i CEO de Experience Ramon Fauria

La persuasió en un entorn directe, face to face. Com dirigir-se, vendre's i convèncer al teu interlocutor per exemple en una entrevista de treball o jornades de networking.

INTERNET PARLA MOLT DE TU I LES EMPRESES HO SABEN. N’ETS CONSCIENT?


ROSAURA ALASTRUEY

Directora de ProyectosTIC

La importància de tenir un perfil professional on-line coherent amb nosaltres. Com presentar-se, com ampliar la xarxa de contactes, fer un networking efectiu. 


Per finalitzar la jornada es va fer un Speed Networking...Talent i els assistents van haver de descobrir qui eren els RRHH ocults.

Si vols més informació pots consultar la nota de premsa i el cartell de l'activitat. La jornada a les xarxes socials es  va seguir per el hastag #rrhhcett.  


VIDEO DE LA JORNADA (només per alumni premium)


Les empreses col·laboradores van ser:
[media:/fitxers/campushtml/Espais/319/Activitats/Activitats Hemeroteca Web/PRESENTACIÓ - ROSAURA ALASTRUEY.pdf]


Comentaris (0)

Publicar un comentari: