Ha oblidat la seva clau?
CAT | ESP
Que és CETT Alumni?
08.09.2016

Mobile Learning, el gran repte de la formació continuada pels professionals del Turisme

La competitivitat de les organitzacions sempre ha estat vinculada a la professionalitat dels seus equips humans tant per la seva experiència com, principalment, per la seva qualificació en relació al lloc de treball. En aquest sentit, la formació continuada d'aquests formants deu garantir aquesta competitivitat, i millorar-la, si és possible.

En paral·lel a la creixent i hegemònica presència dels dispositius mòbils a les nostres vides, s'ha anat acreixent la seva consideració pedagògica, però no ja tan sols a nivell personal, sinó també vinculat a l'àmbit professional, doncs les seves característiques d'immediatesa, ubiqüitat, portabilitat i personalització, entre d'altres, són fonamentals per una organització compromesa amb la retenció i desenvolupament del talent de la mateixa.

D'aquesta forma, fa tan sols uns quants anys que s'afirma que tot l'aprenentatge serà mòbil, iniciant així una nova era a l'àmbit de la pedagogia, de l'ensenyament, de l'aprenentatge, de les organitzacions, de les persones, etc. Diversos estudis confirmen ja el potencial d'aquest mobile learning

En aquest sentit, l'aprenentatge mobil permet, d'alguna forma, conèixer i aplicar coneixements requerits a situacions concretes en el lloc de feina, realment quan són necessaris, a demanda del formant i en context, augmentant així la seva eficàcia al lloc de treball.

Des de CETT Alumni, i com és norma al Grup CETT, volem seguir sent innovadors, contribuir amb coneixement expert sobre els temes realment importants que afecten al sector professional i, per descomptat, també a l'àmbit pedagògic. Si fa ja uns anys estem treballant dur en la formació eLearningara ja estem estudiant la importància a curt-mitjà termini del mobile learning

I volem conèixer-lo en profunditat per apropar a la Comunitat CETT Alumni les ofertes pedagògiques més interessants a través, en aquest cas, del mobile learning.

Per aquest motiu, com membre de CETT Alumni hauràs rebut (o rebràs) un correu electrònic amb un qüestionari online sobre aquest àmbit del Mobile Learning que esperem puguis respondre per a que, d'aquesta forma, puguem valorar la possibilitat d'oferir-vos aquest tipus d'accions formatives a través del dispositiu mòbil.Comentaris (0)

Publicar un comentari: