Ha oblidat la seva clau?
CAT | ESP
Que és CETT Alumni?
21.09.2016

La nova realitat del sector aeri

Gairebé finalitzada la temporada d’estiu, les aerolínies comencen a moure’s per ampliar la seva quota de mercat i desenvolupar la seva marca. ‘Qatar Airways’, que va transportar quasi 600.000 passatgers a les seves rutes amb origen o destinació a El Prat (Barcelona) i Barajas (Madrid), ha adquirit el 49% de l’aerolínia ‘Meridiana’, la segona més important a Itàlia després d’‘Alitalia’. Amb aquesta adquisició, ‘Qatar Airways’ reforça la seva flota i engega la comercialització de trajectes des de Milan als Estats Units.

La segona acció comercial que ‘Qatar Airways’ ha portat a terme al país italià, ha estat relacionada amb l’aerolínia ‘Vueling’, amb la que ha signat un acord perquè els vols amb base a l’aeroport d’El Prat amb destinació Doha des de Roma i Barcelona, s’operarin amb codi compartit entre totes dues, fet que reforça totes dues companyies ampliant rutes i assegurant enllaços entre ambdós eixos aeris.

Una altra de les companyies que ha llançat una nova estratègia d’ampliació de la seva quota de mercat ha estat l’aerolínia de low cost ‘Norwegian’ que, el proper any 2017 operarà vols intercontinentals directes des de Barcelona als Estats Units.

La companyia noruega unirà la ciutat de Barcelona amb Nova York, Los Angeles, Miami i San Francisco. Començarà a operar a partir del 5 de juny de 2017 a la terminal T-2 d’El Prat, amb la següent planificació temporal:

- 5 de juny de 2017: Barcelona – Los Angeles
- 6 de juny de 2017: Barcelona – Nova York
- 7 de juny de 2017: Barcelona – San Francisco
- 22 d’agost de 2017: Barcelona – Miami

D’aquesta manera ‘Norwegian’ oferirà 170.000 places, i crearà al voltant de 300 llocs de treball entre personal d’oficina, pilots, tripulants de cabina, handling, etc.
Comentaris (0)

Publicar un comentari: