Ha oblidat la seva clau?
CAT | ESP
Que és CETT Alumni?
21.09.2016

L’enoturisme i la creació del producte enoturísticDes de l'Agència Catalana de Turisme (ACT) s'ofereix un nou programa de Cursos de Formació que tindrà lloc durant l’últim trimestre de l’any, i que està adreçat a professionals, empreses i entitats del sector turístic.

Amb motiu de la declaració de Catalunya com Regió Europea de la Gastronomia 2016, i per capitalitzar el potencial del turisme gastronòmic i l'enoturisme, l'ACT està desplegant tot un seguit d'accions promocionals emmarcades en l'Any de la Gastronomia i l'Enoturisme. En aquest sentit, el pla de formació en el sector no en serà una excepció, i tres dels cursos que s’ofereixen estan centrats en aquesta temàtica.

Un d’aquests cursos s’ha creat en col·laboració amb CETTeLearning: el “Curs d'Enoturisme i creació de producte enoturístic”. Avui en dia, en el sector del turisme i de l'àmbit del vi a Catalunya, ens trobem en un entorn amb la necessitat de planificar de forma turística els serveis i productes vitivinícoles que, avui més que mai, precisa de professionals formats capaços de crear, planificar, i donar rendibilitat a un patrimoni intangible, com ho és el turisme enològic. La creació de producte enoturístic esdevé clau per a un desenvolupament sostenible de qualsevol activitat i/o destinació enoturística, i és fonamental disposar de professionals formats per aquest fi.

El “Curs d'Enoturisme i creació de producte enoturístic” té per objectiu aportar els coneixements bàsics sobre el turisme enològic i integrar els coneixements per a la creació del producte turístic en l'entorn vitivinícola. El curs està pensat per a formar-se en les bases de la creació de producte enoturístic, i es presenta en modalitat semipresencial. El seu enfocament és molt aplicat, amb la realització d’una activitat que permet al participant posar en pràctica els coneixements i competències adquirides de forma gradual (learning by doing).

Les classes presencials es realitzaran l’11 i el 25 de novembre de 2016, a la seu dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, a Barcelona, carrer Alavedra 2-4, i les sessions en línia tindran lloc del 12 al 24 de novembre, mitjançant el Campus Virtual CETTeLearning.

Si estàs interessat o coneixes a algú que ho estigui, recorda que les inscripcions estan obertes fins el 28 d'octubre de 2016 en aquest enllaç.

Informa’t sobre tots els detalls i inscriu-t’hi ara!!


Les empreses i entitats afiliades a l’Agència Catalana de Turisme poden gaudir d’un descompte del 50%. No obstant, no dubtis en contactar amb la Gemma Brufau o amb la Maria José Cano, de l'Agència Catalana de Turisme, per a qualsevol pregunta o aclariment:
rrhh.act@gencat.catComentaris (0)

Publicar un comentari: