Ha oblidat la seva clau?
CAT | ESP
Que és CETT Alumni?
04.10.2016

Barcelona en la 12a posició entre les 20 destinacions més visitats del món

Segons s’exposa al Global Destination Cities Index (GDCI), informe que realitza anualment l’empresa Mastercard, Bangkok és la ciutat més visitada arreu del món. Però no només aquesta destinació asiàtica se situa entre les 20 més visitades del món, sinó que l’àrea de l’Àsia del Pacífic és la que ha experimentat un major creixement pel que fa a arribades de visitants internacionals. Sumant-se, a més, destinacions de l’Orient Pròxim com Dubai, que al darrer any ha guanyat atractiu turístic arribant a superar ciutats com Nova York.

A Europa, les ciutats que despunten són Londres i París, situades entre les tres destinacions més visitades del món, amb 19.88 milions i 18.03 milions de visitants respectivament, segons l’estudi de Mastercard. Un estudi que ofereix informació sobre les 132 ciutats més visitades del món, basant-se en el nombre de visitants internacionals totals que pernocten un mínim d’una nit en una ciutat i la despesa d’aquests en la mateixa, incloent també el preu del bitllet d’avió per arribar-hi.

Barcelona, per la seva part, se situa en la posició 12 d’aquest rànquing de les 20 ciutats més visitades del món, amb 8.2 milions de visitants estrangers, un 6.4% més que a l’any 2015, tal com veiem a la següent imatge:
Comentaris (0)

Publicar un comentari: